måndag 31 augusti 2009

Petri i ledningen måndag lunch


Efter en förmiddag med upp till 16 m/s tvingades vi till ett avbrott mitt på dagen. Eftersom vi inte kunde gå ut i havsbandet har de stora fångsterna hittills uteblivit. Petri slog ändå till med en torsk på 6,2 kg inne i viken. Förutom att han slog personligt rekord är han just nu i ledningen.


Till J.A.: ingen här uppe är FF och ingen har varit sjösjuk.

söndag 30 augusti 2009

Söndag kväll







Vi kunde naturligtvis inte hålla oss utan vi tog båtarna ut så snart vi fick möjlighet. Det var ganska stora dyningar och stundtals lite regn, men vad gör väl det.






Under några timmar kunde vi få åtminstone några resultat. Petri och Anders slog sina personbästa på sej. Petri slog dessutom personbästa på långa. Åke slog till direkt med två långor och en torsk. Tyvärr var ingen av fiskarna speciellt stora, Övriga av oss fick dra upp en hel del småsej, men de fick åka tillbaks i sjön

Shit happens!











Strax efter avfärd från Arjeplog small det till i Bosses gamla buss. Däckexplosion! Flera världsmästare på däckbyte uppenbarade sig snabbt i vägkanten och tidsförlusten blev inte större än en halvtimme.




På bilderna syns familjen Johansson och Micke hoppandes på hävarmen för att lossa hjulmuttrar.

Frukost i Arjeplog


Det rullar på. Vi räknar med att vara framme i Helnessund c a 1330 så det kommer att bli några timmars fiske under eftermiddagen och kvällen. Väderprognosen för imorgon säger 11m/s vilket möjligen kan medge fiske inomskärs.

lördag 29 augusti 2009

På gång...




Då lämnade vi Fagerås ikväll för 22 timmars bussresa. Alla nio deltagare var på plats i god tid med blyfyllda väskor.

fredag 28 augusti 2009

Följ Lofotenfisket 29/8 - 4/9




Det årliga Lofotenfisket startar med bussresa på lördag och fiskepremiär söndag eftermiddag. Vi kommer att rapportera här varje kväll.


Målet för årets fiske är att slå Bosses världsrekord på 211kg. Ett lagom delmål är att slå Mickes rekord på 85kg redan första dagen.